Upinniemen Sotilaskoti

Upinniemen sotilaskoti on yksi Rannikkosotilaskotiyhdistyksen kolmesta sotilaskodista. Sotilaskoti (Sode) tekee työtään varusmiesten hyväksi muun muassa järjestämällä ohjelmallisia kotiutusiltoja, myöntämällä stipendejä ja hankkimalla kuntoiluvälineitä. Sotilaskodin palvelut on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin varusmiehen tarpeita. Palvelusaikana tarvittavat elämää helpottavat varusteet, avainketjut, särmärit, pakkipussit, kynät ja lehtiöt löytyvät sotilaskodista. Vitriineissä varusmiehiä odottavat monipuolinen valikoima pizzoja, patonkeja, kuntoilijoille löytyvät kevyet vaihtoehdot. Sotilaskodissa voi katsoa televisiota, pelata biljardia ja pingistä, soittaa pianoa, lukea lehtiä tai vaikkapa järjestää karaoke illan.

Sotilaskodissa työskentelevät yhdessä sekä palkatut työntekijät että vapaaehtoiset jäsenet. Upinniemessä vapaaehtoisena toimivat Upinniemen paikallisosaston sisaret, mutta yhdistyksen jäsenet voivat toimia yli paikallisosastorajojen. Myös muiden yhdistysten jäsenet ovat auttamassa mm.valapäivinä.

Palvelut

Kahvila

Monipuoliset sotilaskodissa valmistetut tarjottavat ja elämää helpottavat varusteet sekä tuliaiset kotiin löytyvät sotilaskodista.

Sotilaskodin aukioloajat

Avoinna:
ma – to 8.30 – 20.45
pe 8.30 – 20.45 tai 8.30 – 20.00
la – su 16.00 – 20.00

Poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan sotilaskodin ulko-ovilla ja sotilaskodin Facebook-sivuilla.

upinniemi@rannikkosotilaskotiyhdistys.fi

Leipomo

Ikiomassa leipomossa vaikuttaa leipurimme Markus yhdessä apureiden kanssa. Sämpylät, patongit , munkit ja leivokset ovat taitavan leipurimme aikaansaamia. Myytävien pizzojen taikinapohjat ovat leipomossa valmistettuja.

Leipomo

leipomo@rannikkosotilaskotiyhdistys.fi

Pizzapiste

Pizzapiste tuottaa asiakkaiden tilaamat pizzat uuden uunin ansioista entistäkin nopeammin.

Kiireisinä iltoina pizzamyynti voi kuitenkin ruuhkautua ja toivomme asiakkailta ymmärrystä

Sotilaskotiauto Unelma

Sotilaskotiauto Unelma palvelee varusmiehiä tilauksen mukaisesti.

Unelma

lottanen@kolumbus.fi

Sotilaskodin toimintaa johtava henkilö

Sotilaskodin toimintaa johtaa sotilaskodinhoitaja Raili Pursi.

Upinniemen sotilaskoti

Upinniemen rantatie K 16, 02470 UPINNIEMI