Yhdistys

Yhdistyksen vapaaehtoisia sisaria on noin 275 ja palkattua henkilökuntaa noin 20. Vakinaisesti toimivat sotilaskotimme ovat Merisotakoulu, Upinniemi ja Pansio. Leirikäytössä sotilaskoteja on kaksi ja lisäksi yhdessä laivassa on laivakanttiini.

Rannikkosotilaskotiyhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistys on yksi maamme vanhimmista sotilaskotiyhdistyksistä, perustettu 3.11.1918. Yhdistyksen hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja puheenjohtaja toimii Maritta Sariola.

Sotilaskotityötä tehdään seitsemässä paikallisosastossa, joita ovat Kyminlinna (Kotka), Loviisa, Suomenlinna, Upinniemi, Hanko, Turku ja Selkämeri (Rauma).

Tarjoamme jäsenillemme iloista, monipuolista, merkityksellistä toimintaa nuorten varusmiesten hyväksi sekä maissa että merellä.

Hallitus ja toimisto

Paikallisosastot